Banner 980x90

Pretrūsas un pretkorozijas apstrāde ar Line-X auto aizsardzību

Pretrūsas apstrāde pasargās automašīnu no rūsas, pagarinās tās mūžu, dos iespēju ilgāk izskatīties kā jaunai un samazinās servisa izdevumus nākotnē.

Pretrūsas apstrāde

Pretrūsas apstrāde pasargās automašīnu no rūsas, pagarinās tās mūžu, dos iespēju ilgāk izskatīties kā jaunai un samazinās servisa izdevumus nākotnē. Pretrūsas apstrāde var tikt veikta pilnvērtīgi, ja auto detaļas tiek demontētas, automašīna rūpīgi nomazgāta un tikai tad tiek klāts pretrūsas pārklājums.

Pretrūsas apstrāde ar LINE-X pārklājumu nodrošina nepārspējamu aizsardzību ar pasaulē pārbaudītiem, izturīgākajiem uzsmidzināmajiem poliuretāna aizsargpārklājumiem tirgū. LINE-X veido biezu, monolītu, hermētisku un nodilumizturīgu poliuretāna aizsargpārklājumu, kas lieliski izskatās, spēcīgi pieķeras virsmai, nokopējot katru tās kontūru. Šāda pretrūsas apstrāde aizsargās arī pret mehāniskiem, triecienu radītajiem un abrazīviem bojājumiem. Apmācīti, pieredzējuši darbinieki profesionāli uzklās LINE-X aizsargpārklājumu dažās stundās.

Lasiet vairāk: http://line-x.lv/

Virsbūves pārklājums

Virsbūves pārklājums ļaus ar automašīnu droši braukt pa jebkuriem ceļiem un bezceļiem, nebaidoties par bojājumiem. Virsbūves pārklājums ir ar augstu noturību pret laika apstākļiem, mehāniskiem bojājumiem, koroziju, skābām un sārmainām substancēm.

Augstas kvalitātes virsbūves pārklājums, kas apmierinās praktiski jebkuru virsmu aizsardzības vajadzību, piedāvā LINE-X tehnoloģija. Tā apvieno speciālas uzklāšanas iekārtas un LINE-X inženieru izstrādātus, pētītus un testētus pārklājumus. Pēc vairāk nekā divdesmit gadu pētījumiem, LINE-X ir radījis visaptverošu produktu sortimentu, kas ietver hibrīda poliuretānus, tīros poliuretānus, alifātiskās un aromātiskās bāzes poliuretāna pārklājumus. Katrs pārklājums ķīmiski ir konstruēts tā, lai tas izceltu noteiktas pārklājuma īpašības jebkuram pielietojumam un nozares prasībām. Stiepes izturība, pagarinājums stiepē, cietība, UV stabilitāte ir tikai daži faktori, kas ietekmē pārklājuma veiktspēju un ilgmūžību.

Ar LINE-X poliuretāna aizsargpārklājumu apstrādāts auto noteikti izcelsies citu automašīnu vidū. Interesantā pārklājuma tekstūra liek virsmai izskatīties matētai un spīdīgai vienlaicīgi. UV staru noturīgā virsējā kārta nodrošina, ka pārklājums pēc katras mazgāšanas reizes izskatīsies kā tikko uzklāts arī pēc daudziem gadiem.

Katrs LINE-X materiāls ir konstruēts, lai atrastu perfektu balansu starp cietību un elastību – izturīga un ilgmūžīga pārklājuma slepeno kombināciju.

Virsbūves pārklājums LINE-X tiek izmantots transporta, rūpniecības, lauksaimniecības, militārajās un citās nozarēs. LINE-X specializējies izsmidzināmo poliuretāna hibrīdu un polyurea aizsargpārklājumu ražošanā.

Lasiet vairāk: http://line-x.lv/lv/s%C4%81kums/transportam/auto-virsb%C5%ABv%C4%93m/

Pretkorozijas apstrāde

Pretkorozijas apstrāde ir būtiskas rūpes par automašīnu, jo tā ietekmē auto kopējo stāvokli. Kvalitatīva pretkorozijas apstrāde pagarinās auto kalpošanas ilgumu un palīdzēs izvairīties no rūsēšanas.

Auto virsbūve ir viena no dārgākajām auto detaļām, kas ir pakļauta apkārtējas vides agresīvajai ietekmei. Ja auto ir pat mazākās korozijas iezīmes, tad tā drīz vien var izvērsties par būtisku problēmu.

Pretkorozijas apstrāde LINE-X rada necaurlaidīgu barjeru starp vērtīgo aprīkojumu dabas skarbākajiem elementiem, piemēram, augstu mitrumu, sālsūdeni, dažādām kodīgām vielām un krasām temperatūras izmaiņām.

Lasiet vairāk: http://line-x.lv/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)