Banner 980x90

"VIRŠI-A" noslēdz degvielas uzpildes stacijas modernizāciju Bauskas novadā

Lielākais pašmāju degvielas tirgotājs AS "VIRŠI-A" noslēdzis degvielas uzpildes stacijas (DUS) modernizāciju Bauskas novada Brunavas pagastā – DUS "Grenctāle".

Līdz ar stacijas modernizāciju, tā kļuvusi par modernāko tīkla staciju Zemgalē. Iepriekš stacija strādājusi zem zīmola "Dinaz".

Lai gan stacija ir bijusi pieejama klientiem jau vairākus mēnešus, nodrošinot tirdzniecību no tam paredzēta tirdzniecības vagoniņa, tās pilnīga pārbūve un modernizācija noslēgusies decembra sākumā. Šī ir kārtējā "VIRŠI-A" jaunā koncepta stacija, kur ieviesti jauni, līdz šim nebijuši digitālie risinājumi – digitālie reklāmas displeji, kur būs iespējams redzēt akcijas piedāvājumus, kā arī uzzināt jaunāko informāciju par uzņēmumu un tā partneriem.

AS "VIRŠI-A" valdes loceklis Jānis Priedītis: "Ņemot vērā izstrādāto uzņēmuma biznesa stratēģiju un tirgus iespējas, šogad tika pieņemts lēmums ienākt Bauskas novadā. Ar DUS "Grenctāle" modernizācijas noslēgšanos, mēs turpinām īstenot vienu no "VIRŠI-A" stratēģiskajiem attīstības soļiem – "VIRŠI-A" zīmola pozīciju stiprināšanu Zemgalē. Mēs esam priecīgi, ka līdz ar jaunas stacijas izveidi mēs varam nodrošināt klientiem reģionos ne tikai augstas kvalitātes preces un pakalpojumus, bet arī jaunas darba vietas vietējiem iedzīvotājiem, šajā gadījumā radot 8 jaunas darba vietas".

Jaunā stacija ir veidota atbilstoši zīmola koncepcijai, paredzot moderni plānotu izvietojumu un uzpildes iespējas, lai klientiem nodrošinātu lielākas ērtības. Veikalā ir izveidotas 2 kases zonas, kas tādējādi sniegs iespēju ātrāk apkalpot lielāku klientu plūsmu. DUS "Grenctāle" ir uzstādīti jaunākās paaudzes degvielas sūkņi, pieejams 95. markas benzīns, dīzeļdegviela, kā arī AdBlue degvielas sūknis un logu mazgāšanas šķidruma sūkņi.

Plašajā veikalā klientiem ir pieejams daudzveidīgs sortimenta klāsts un kafejnīcas zona, kur iespējams iegādāties dažāda veida karstās un aukstās uzkodas un dzērienus, kā arī preces automašīnas apkopei. Veikala sortimentā pieejams arī plašs "VIRŠI-A" privātā preču zīmola klāsts – kafija un kafijas dzērieni, sviestmaizes un karstmaizes. DUS teritorijā ir pieejams 4G bezmaksas interneta pieslēgums, savukārt lielākām klientu ērtībām atrodoties ceļā, DUS teritorijā ir pieejams labiekārtots sanitārais mezgls ar dušu. DUS "Grenctāle" klientiem ir atvērta visu diennakti (24/7).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)