Banner 980x90

Rundāles pils mobilā lietotne izvirzīta pasaules mēroga balvai

Bauska24.lv
Bauska24.lv

Četri Latvijā radīti informācijas tehnoloģiju (IT) produkti izvirzīti "World Summit Award 2015" balvai, kas reizi divos gados tiek piešķirta inovatīviem digitāliem produktiem ar lielāko sociālo ietekmi, aģentūru LETA informē biedrības "Latvijas Informācijas tehnoloģiju klasteris" pārstāvji.

Kā vēsta biedrības pārstāvji, Latviju konkursā pārstāvēs Rundāles pils mobilā lietotne "Rundale Palace", 1188 maršruta plānotājs, mašīntulkošanas serviss "Hugo.lv" un ātrās medicīniskās palīdzības izsaukšanas lietotne "HealthPoint".

"World Summit Award" ir globāla iniciatīva ar mērķi izcelt pasaules labākos, radošākos un inovatīvākos digitālā satura, informācijas un komunikāciju tehnoloģiju risinājumus ar lielāko ietekmi uz sabiedrību. Atlasē piedalās un to atbalsta 178 valstu organizācijas un aģentūras.

"Latvijas Informācijas tehnoloģiju klasteris" ir biedrība, kas apvieno Latvijas IT uzņēmumus eksporta veicināšanai un inovatīvu risinājumu atbalstam. Biedrības biedri ir 35 IT uzņēmumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)