Banner 980x90

Sadzīves atkritumi un to apsaimniekošana – aktuāls temats

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sadzīves atkritumi ir neizbēgama mūsu dzīves sastāvdaļa, tādēļ to izvešana ir būtisks ikdienas pakalpojums, kas aktuāls gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Lai sadzīves atkritumi neradītu problēmas, svarīgi noslēgt līgumu ar uzņēmumu, kas nodrošina kvalitatīvu, vides prasībām atbilstošu atkritumu apsaimniekošanu. 

Viena no iespējām, kuru vērts aplūkot, ja esat atkritumu apsaimniekotāja meklējumos,  ir SIA "Ragn-Sells", kas darbojas Baložos, Mālpilī, Rundālē un Vecumniekos atbilstoši Atkritumu apsaimniekošanas likumam. Uzņēmums strādā klientu interesēs, nodrošinot individuāli pielāgotus risinājumus un dažādus pakalpojumus gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. 

Pakalpojumi privātpersonām
Būtiskāko daļu no mājsaimniecībā radītajiem atkritumiem veido sadzīves atkritumi – dažādi iepakojumi, papīrs, kartons, stikls, audums, metāls, kā arī citi materiāli. SIA "Ragn-Sells" piedāvājumā ir dažādu izmēru un veidu sadzīves atkritumu konteineri – uzņēmuma speciālisti  palīdzēs piemeklēt konkrētajai situācijai atbilstošāko risinājumu. Izvēloties konteineru, parasti tiek ņemti vērā vairāki faktori, piemēram:
- plānotais atkritumu apjoms;
- konteinera atrašanās vieta;
- paredzētais atkritumu izvešanas biežums.

Taču ņem vērā, ka sadzīves atkritumu pakalpojumi privātpersonām tiek sniegti tikai iepriekš nosauktajos iepirkumu reģionos – Baložos, Mālpilī, Rundālē un Vecumniekos.

Visi piedāvātie konteineri tiek izgatavoti no augstvērtīga un izturīga materiāla, ievērojot labākos kvalitātes standartus. 

Konteineru noma un Big-Bag maisi lielgabarīta atkritumiem
SIA "Ragn-Sells" piedāvājumā ietilpst arī aprīkojuma noma, piemēram, konteineri būvgružu savākšanai un izvešanai. Tie noderīgi remontdarbu laikā, kad jāparūpējas par dažādu celtniecības atkritumu – veco logu rāmju, betona, ķieģeļu, kā arī citu materiālu – aizvešanu un utilizāciju. Bet, ja būvgružu apjoms ir salīdzinoši mazs, labs risinājums ir Big-Bag atkritumu maisi. Tie ir īpaši izturīgi – maisu ietilpība ir 1000 litri, savukārt kravnesība – 1250 kilogrami. Big-Bag maisi noderīgi šādās situācijās:
- teritorijā nepietiek vietas parastajam konteinerim;
- veicat pārvākšanās darbus;
- pēc mājokļa vai garāžas ģenerāltīrīšanas vēlaties atbrīvoties no visa liekā.

Uzņēmums piedāvā arī bīstamo atkritumu savākšanu – to veic speciāli apmācīti un sertificēti darbinieki, ievērojot visus drošības pasākumus. 

Pakalpojumi uzņēmumiem
SIA "Ragn-Sells" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu arī dažādu uzņēmumu vajadzībām – sadzīves, ražošanas un veselības aprūpes atkritumu apsaimniekošanu, celtniecības un bīstamo atkritumu izvešanu, aprīkojuma nomu, kā arī dažādus kompleksos pakalpojumus, kas īpaši piemēroti uzņēmumiem, kas saskaras ar specifiskiem atkritumiem ievērojamā apjomā. 

Darbā tiek izmantotas dažādas mūsdienīgas, normatīvajiem aktiem atbilstošas metodes – piemēram, bīstamo atkritumu savākšanā par noderīgu risinājumu var kļūt speciāli šim nolūkam radīts skapis, kas ir aprīkots ar slēdzeni un automātisko ugunsdzēšanas sistēmu. Skapis atbilst visiem drošības standartiem un to var izmantot gan telpās, gan ārpus tām. 

Ja aktuāla atkritumu apsaimniekošana, uzticiet to "Ragn-Sells" speciālistiem, kuri  vienmēr nodrošinās augstāko pakalpojuma kvalitāti!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)