Banner 980x90

Sāk ceļa Vecumnieki-Nereta-Subate remontu

Ir sākušies būvdarbi reģionālā autoceļa Vecumnieki–Nereta–Subate (P73) posmā no Valles pagasta robežas līdz pagriezienam uz Kurmeni (7.-21. km) Vecumnieku novadā. Tur paredzēta pilna segas rekonstrukcija ar jaunu salturīgā slāņa un šķembu pamata izbūvi un trīs kārtu asfalta seguma ieklāšanu. Tāpat projekts paredz rotācijas apļa izbūvi Vallē krustojumā ar reģionālo ceļu Bauska–Aizkraukle (P87), tilta pār Iecavu remontu, caurteku nomaiņu Svētupītē un Pančupītē un citus darbus.

Kā pilsētas informācijas portālu Bauska24.lv informēja VA/S "Latvijas Valsts ceļi" Komunikācijas daļa, būvdarbi paredzēti līdz 2016.gada rudenim, ģenerāluzņēmējs ir SIA "Igate" un "Saldus ceļinieks". Būvdarbu līgumcena ir 12,8 miljoni eiro ar PVN, tos līdzfinansē ERAF. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)