Banner 980x90

Sāk kriminālprocesu par avāriju ar četriem cietušajiem Rundāles novadā

Rīga, 6.aug., LETA. Policija sākusi kriminālprocesu par negadījumu ar četriem cietušajiem, kas noticis vakar Rundāles novadā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Visi četri atradušies automašīnā "Audi A4", kas nobraukusi no ceļa un apgāzusies. Ar traumām slimnīcā nogādāta 1998.gadā dzimusi sieviete, kā arī 1997., 1995. un 1994.gadā dzimuši vīrieši.

Negadījums noticis uz ceļa Dobele-Bauska, 100 metrus pirms Jāņukroga, un policija pašlaik izmeklē tā apstākļus.

Sietniece informēja arī, ka vakar kravas automašīna "Iveco", ko vadījis 1995.gadā dzimušais, Kokneses novadā notriekusi 1991.gadā dzimušu velosipēdistu. Riteņbraucējs nogādāts ārstniecības iestādē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)