Banner 980x90

Sākas Ikšķiles novada svētki "Piešķil Ikšķilei savu knikšķi"

6.augustā sākas un līdz 9.augustam norisināsies Ikšķiles 830 gadu jubilejai veltītie Ikšķiles novada svētki "Piešķil Ikšķilei savu knikšķi", aģentūru LETA informēja Ikšķiles novada sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Šulca.

6.augustā novada svētkus Ikšķiles evaņģēliski luteriskajā Sv.Meinarda baznīcā ievadīs svētku dievkalpojums un ērģeļmūzikas koncerts, kurā piedalīsies Tālivaldis Deksnis. Savukārt vakarā Ikšķiles pludmalē Ikšķiles amatierteātris izrādīs iestudējumu "Mazais princis".

Piektdien, 7.augustā, Daugavas krastā iepretim Meinarda baznīcas drupām notiks Raimonda Tiguļa un Noras Ikstenas pasakainā uzveduma "Ulubele" pirmizrāde.

Tajā piedalīsies: Kristīne Zadovska, Zigfrīds Muktupāvels, Gundars Āboliņš, mūziķi Ieva Šablovska, Mareks Auziņš, Ainārs Šablovskis, Mārtiņš Midļevskis un Ikšķiles amatiermākslas kolektīvi.

Sestdien, 8.augustā, notiks svinīgais svētku gājiens, kurā piedalīsies novada uzņēmumi un dienesti ar tehnikas parādi un atraktīvām darbinieku prezentācijām, kā arī dažādas aktivitātes bērniem, krāšņi koncerti gan Ikšķiles Sv.Meinarda baznīcā, gan estrādē. Koncertballē varēs lustēties kopā ar grupām "Sestā jūdze", "Astro'n'out", "Rīgas modes", "Vintāža" un DJ Alex, bet pusnaktī nograndīs svētku salūts.

Jau tradicionāli visi sporta entuziasti un aktīvās atpūtas cienītāji aicināti izbaudīt sporta nakti 7. un 8.augustā, bet 9.augustā pasākuma apmeklētāji varēs līdzi just Ikšķiles Latvijas spēkavīru čempionāta dalībniekiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)