Banner 980x90

Sākta Bauskas rātslaukuma attīstības koncepcijas publiskā apspriešana

Jelgava, 30.okt., LETA. Līdz 9.novembrim norisināsies Bauskas rātslaukuma attīstības koncepcijas Bauskas pilsētvides kontekstā publiskā apspriešana, aģentūra LETA uzzināja Bauskas novada pašvaldībā.

Jaunā koncepcija izveidota, lai radītu analītiski pamatotas vadlīnijas ilgtspējīgai, sabiedrību piesaistošai Rātslaukuma attīstībai.

Īstenojot koncepciju, plānots uzlabot Vecpilsētas mobilitāti, rātslaukuma apbūves funkcionalitātes efektivitāti un zaļās struktūras ekoloģisko un estētisko kvalitāti.

Teritoriju plānots veidot kā zaļu, patīkamu uzturēšanās vietu. Paredzēts arī radīt priekšnosacījumus drošai gājēju kustībai, pārvietojoties pa Vecpilsētu, šķērsojot Kalna ielu, lai sasniegtu Rātslaukumu. Rātslaukumu projekta izstrādātāji redz kā pilsētas kodolu, kas pulcē kopā cilvēkus ikdienas gaitās, brīvajā laikā un svētkos.

Koncepcijas publiskās apspriešanas sanāksme notiks 9.novembrī plkst.16 Bauskas novada domē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)