Banner 980x90

Sākts ceļa Vecumnieki - Nereta remonts

Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv
Šonedēļ sākušies autoceļa pārbūves darbi uz valsts reģionālā autoceļa Vecumnieki - Nereta pie Krastiem vairāk nekā 11 kilometru garumā no 29,2. kilometra līdz 40,33. kilometram, aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Būvdarbus veiks SIA "Strabag", un līguma summa ir 8 170 404 eiro ar pievienotās vērtības nodokli. Ceļa pārbūve tiek līdzfinansēta no Eiropas reģionālās attīstības fonda (ERAF).

Šajā posmā ir paredzēts veikt ceļa rekonstrukciju - izbūvēt salizturīgu kārtu, šķembu kārtu un divas asfalta kārtas. Tāpat projekta ietvaros tiks atjaunots tilts pār Viesītes upi.

Saskaņā ar līguma nosacījumiem būvdarbu izpildes termiņš ir 270 dienas, kas nozīmē, ka darbi turpināsies arī nākošgad.

LVC informē, ka jau šonedēļ uz šosejas uzstādītas brīdinājuma zīmes un sākti ceļa segas rekonstrukcijas uzsākšanai nepieciešamie priekšdarbi - uzmērīšana un ceļu trases nospraušana, augu zemes noņemšana un vecā asfalta demontāža. Patlaban ceļu satiksme nav ierobežota, bet jau šomēnes šajā ceļa posmā transporta kustība tiks organizēta ar luksoforiem un būs noteikti ātruma ierobežojumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)