Banner 980x90

Septembra sākumā Bauskas pilsdrupās paredzēts grupas "Sus Dungo" brīvdabas koncerts

Jelgava, 29.aug., LETA. 9.septembrī plkst.19 Bauskas pilsdrupās notiks grupas "Sus Dungo" koncerts, kas sliktu laikapstākļu gadījumā tiks pārcelts uz Bauskas pils Ceremoniju zāli, aģentūru LETA informēja Bauskas pils muzeja sabiedrisko attiecību speciāliste-klientu apkalpošanas vadītāja Ilva Neimane.

"Sus Dungo" Neimane raksturo kā jaunības, patiesas brīvības un improvizācijas pildītas sešas jaunas dāmas, kuras saņēmušas vairākus atzinīgus vērtējumus no Latvijas mūzikas kritiķiem un sirsnīgu atbalstu no klausītājiem.

Meitenes sniegs muzikālu ceļojumu, kurā dzirdamas gan pirmā albuma "Rasā pēdas", gan otrā albuma "Down The River" dziesmas un pavisam jauni skaņdarbi.

Dalībnieces spēlē plašu instrumentu klāstu - akustisko un elektrisko ģitāru, bandžo, bungas, perkusijas, basģitāru, havajiešu ģitāru, flautu, ksilofonu, akordeonu.

Labu laikapstākļu gadījumā plānots romantisks brīvdabas koncerts Bauskas pilsdrupu daļā. Apmeklētāji aicināti līdzi ņemt pledu vai segu, uz kā sēdēt. Sliktu laikapstākļu gadījumā koncerts skanēs Bauskas pils Ceremoniju zālē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)