Banner 980x90

Skaistkalnes vidusskolā varētu atklāt bērnu pieskatīšanas grupu

Jelgava, 6.jūl., LETA. Ja līdz augusta sākumam tiks saņems pietiekams iesniegumu skaits, Skaistkalnes vidusskolā 1.septembrī darbu varētu sākt divgadīgo, trīsgadīgo un četrgadīgo bērnu pieskatīšanas grupa, aģentūra LETA uzzināja Vecumnieku novada domē.

Skaistkalnes vidusskola lūgusi domi ar 1.septembri atļaut atvērt divgadīgo, trīsgadīgo un četrgadīgo bērnu pieskatīšanas grupu. Telpas un materiāli tehniskā bāze tiks nodrošināta sākumskolas ēkā Rīgas ielā 5. Lai atvērtu bērnu pieskatīšanas grupu, ir nepieciešami divi darbinieki - skolotājs un skolotāja palīgs - ar atalgojumu 620 eiro mēnesī katram. Darbinieku atalgojumam 2017.gada četriem mēnešiem kopumā nepieciešami 6130 eiro.

Domes deputāti lēmuši konceptuāli atbalstīt bērnu pieskatīšanas grupas atvēršanu izglītības iestādē, ja līdz 10.augustam tiek saņemti iesniegumi par vismaz astoņu bērnu uzņemšanu šajā grupā.

Jautājumi par amata vietu izveidošanu un finansējuma piešķiršanu tiks izskatīti augusta domes sēdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)