Banner 980x90

Skolotāju viedokļi par streiku ir atšķirīgi

Foto no video
Foto no video

Par to, cik pedagogu piedalījušies šodien notikušajā brīdinājuma streikā, ir pretrunīgas ziņas. Saskaņā ar Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības datiem streikā piedalījušās 912 izglītības iestādes. Kopumā streikojuši 24 546 izglītības un zinātnes darbinieki. 

Izglītības ministrijā gan iebilst, ka streikotāju vidū pedagogu bijis mazāk, jo streikotājiem pieskaitīti arī, piemēram, saimnieciskie darbinieki. Taču, lai kāds būtu īstais skaits, visas skolas tomēr nestreikoja, un tas parāda, ka arī pedagogu vidū viedokļi par izraudzītajām metodēm ir atšķirīgi. 

Plašāk skatieties LTV ziņu dienesta sagatavotajā sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)