Banner 980x90

Šķūnī Bauskas novadā sadeg lauksaimniecības tehnika

Rīga, 20.jūn., LETA. Aizvadītajā naktī Bauskas novada Gailīšu pagastā šķūnī sadegusi lauksaimniecības tehnika, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Vendija Pikše.

Izsaukums uz Gailīšu pagastu, kur no kūts ēkas bija redzami dūmi un liesmas, VUGD saņemts plkst.3.19. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg daļa no koka šķūņa, kas piebūvēts klāt ķieģeļu mūra fermas ēkai.

Ugunsdzēsējiem izdevās no liesmām pasargāt fermas ēku un pārējo šķūņa daļu, ar tajā esošo tehniku un lauksaimniecības agregātiem, bet ugunsgrēkā sadega viens traktors un daļēji arī traktors ar sējmašīnu.

Plkst.6.56 paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts. Tā degšanas platība bija 300 kvadrātmetri.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD Zemgales reģiona brigāde saņēma septiņus izsaukumus, no kuriem pieci bija uz ugunsgrēku dzēšanu, vienu uz glābšanas darbiem, bet vēl viens izsaukums bija maldinājums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)