Banner 980x90

Slēgs satiksmi autoceļa Dobele-Bauska posmā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Sakarā ar gājēju pārvada izbūves darbiem ceturtdien, 15.oktobrī no plkst. 23.00 līdz 04.00 tiks slēgta satiksme autoceļa Dobele-Bauska 14,44.kilometrā, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Satiksme šajā laika posmā tiks organizēta pa apbraucamiem ceļiem.

Tāpat ir sākušies remontdarbi uz pārvada pār dzelzceļu uz autoceļa Jēkabpils-Rēzekne.

Satiksme ir apgrūtināta arī Rīgas apvedceļa Baltezers-Saulkalne virzienā. Būvdarbi notiek Biķernieku ielas turpinājumā un Lubānas ielas turpinājumā, kur pie Ulbrokas tiek būvēts rotācijas aplis, tāpēc satiksme tur ir novirzīta pa apbraucamo ceļu.

Satiksmes ierobežojumi sakarā ar ceļu būvdarbiem saglabājas uz Liepājas, Tallinas un Klaipēdas šosejām. Uz Daugavpils šosejas tiek atjaunots Pērses tilts pie Kokneses. Satiksme pār tiltu tiek regulēta ar luksoforiem.

Būvdarbi turpinās arī Rēzeknes apkārtnē. Ludzas virzienā posmā no Greiškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei jārēķinās ar papildu pusstundu. Uz autoceļa Rēzekne-Daugavpils posmā no Špoģiem līdz Daugavpilij būvdarbu laikā satiksme tiek regulēta ar četru luksoforu un diviem satiksmes regulētāju posmiem. Kā apbraucamos ceļus ieteicams izmantot Višķi-Nīcgale.

Turpinās remontdarbi uz Vecpiebalgas autoceļa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)