Banner 980x90

SMS kredīts – atbilde neparedzētās situācijās

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Mūsdienās neparedzēti tēriņi  vairs nav nekas neparasts. Pat, ja savu budžetu plānojam rūpīgi, dzīve bieži vien ievieš savas korekcijas. Situācijās, kad nauda nepieciešama steidzami, SMS kredīts var būt lielisks risinājums. Šāda veida aizdevumiem ir daudz priekšrocību – tie ir ērti un ātri noformējami, pieejami bez ķīlas un galvojuma, un tos iespējams saņemt vien dažu minūšu laikā. 

Ja radušies neplānoti izdevumi un nepieciešams  SMS kredīts, vērts ieskatīties Vivus.lv piedāvājumā. Šis aizdevējs piedāvā izdevīgus  līguma nosacījumus, vienkāršu un ātru kredīta noformēšanu, kā arī citas priekšrocības, piemēram, iespēju sākt aizdevuma atmaksu tikai pēc 3 mēnešiem. 

Vivus.lv piedāvātais SMS kredīts ir piemērots risinājums gan īslaicīgu sarežģījumu gadījumā, piemēram, ja nedaudz pietrūkst līdz algai, gan arī tad, ja aizdevums vajadzīgs lielāku plānu īstenošanai, piemēram, mājokļa remontam vai jaunas datortehnikas iegādei. Maksimālā kredīta summa, kas pieejama pie šī aizdevēja, ir 1500 eiro, savukārt atmaksas termiņš ir līdz 24 mēnešiem. 

Kā pieteikties aizdevumam
Pieteikties kredītam pie Vivus.lv iespējams, ja
- esi Latvijas Republikas pastāvīgais iedzīvotājs
- atbilsti noteiktajam vecuma ierobežojumam; 
- Tev nav kavēti kredīta maksājumi vai pārkāptas parādsaistības;
- ir atbilstošs ienākumu līmenis.

Ja atbilsti visām iepriekš minētajām prasībām un vēlies noformēt aizdevumu pie Vivus.lv, jāizpilda tikai daži vienkārši soļi – vispirms jāreģistrējas aizdevēja mājaslapā un jāpārskaita reģistrācijas maksa 0,01 eiro apmērā. Tādā veidā tiek izveidots klienta profils, kurā pieejama visa informācija par aktuālo aizdevumu, kā arī īpašie piedāvājumi. Pēc lietotāja profila izveides turpat tiešsaistē iespējams pieteikties  kredītam.

Nauda bankas kontā tikai dažu minūšu laikā
Ja kredīta pieteikumu aizpildīsi aizdevēja darba laika ietvaros, tas tiks izskatīts vien dažu minūšu laikā. Tas nozīmē, ka pozitīva lēmuma gadījumā, kredīts tiks piešķirts pavisam drīz. Vivus.lv SMS kredīts pieejams apmēram 10–15 minūšu laikā – tas atkarīgs no tā, kurās bankās ir aizdevēja un kredītņēmēja bankas konti.

Līdzīgi kā citi ātrie aizdevumi, Vivus.lv kredīti pieejami bez ķīlas un galvojuma, nav vajadzīgas arī nekādas izziņas vai citu formalitāšu kārtošana. Saņemto naudu varēsi tērēt pēc saviem ieskatiem – netiek prasīts, kādam mērķim kredīts nepieciešams.

Kā ikviens aizdevums, arī Vivus.lv SMS kredīts ir atbildība. Tādēļ saņem SMS kredītu no Vivus.lv atbildīgi – rūpīgi izvērtē kredīta nepieciešamību un savas iespējas to atmaksāt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)