Banner 980x90

Šonedēļ nav gaidāmas krasas laikapstākļu izmaiņas

Rīga, 11.febr., LETA. Šonedēļ Latvijā nav gaidāmi ne stipri nokrišņi, ne lieli vēji, ne straujas temperatūras izmaiņas, liecina jaunākās laika prognozes.

Krievijā ir plašs anticiklons, no otrdienas līdz ceturtdienai pastiprināsies tā ietekme Latvijā, tomēr saglabāsies daudz mākoņu un vietām mazliet snigs. Iespējams, no piektdienas laikapstākļus noteiks zema spiediena apgabals, atnesot mazliet vairāk nokrišņu.

Dominējot lēniem vējiem, diennakts tumšajā laikā vietām veidosies migla un sarma, kā arī apledojums uz ceļiem.

Vidējā gaisa temperatūra šonedēļ gaidāma augstāka nekā aizvadītajā nedēļā, termometra stabiņš Kurzemē brīžiem var sasniegt +4 grādus, savukārt aukstākajās naktīs, debesīm skaidrojoties, gaisa temperatūra vietām - galvenokārt valsts austrumos - var noslīdēt nedaudz zem -10 grādiem.

Dažviet valsts rietumu un centrālajā daļā, kur ir vismazāk sniega, var izzust vienlaidu sniega sega.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)