Banner 980x90

Stilīgi kāzu ielūgumi jūsu svētkiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kā vislabāk paziņot par gaidāmajām kāzām? Daudzi cilvēki ir pārliecināti, ka vēl aizvien nav izgudrots nekas labāks par kāzu ielūgumiem, ko izsūta pa pastu vai nodod personiski. Ikviens viesis novērtēs skaisti noformētu ielūgumu ar svarīgāko informāciju par svinībām, turklāt oriģinālus kāzu ielūgumus var paturēt kā piemiņu par svētkiem. Mūsdienās kāzu ielūgumi var būt visdažādākā dizaina, un arī materiālu ziņā izvēle neaprobežojas ar papīru. Pateicoties plašajam piedāvājumam, oriģinālu kāzu ielūgumu piedāvājumi var būt izveidoti lielām un mazām, tradicionālām un nestandarta kāzām.

Meistaru padomi ideāla kāzu ielūguma radīšanai
Kāzās ikvienai detaļai ir nozīme, tāpēc kāzu ielūgumu dizainu un saturu rūpīgi izstrādā un saskaņo ar jauno pāri. Pirms ielūgumu pasūtīšanās padomājiet, kādu informāciju gribat paziņot, jo no teksta apjoma būs atkarīgs ielūguma izmērs un izskats. Parasti kāzu ielūgumos
- min svinību norises vietu un laiku, kā arī ģērbšanās stilu;
- raksta romantiskas dzejas rindiņas vai atziņas;
- norāda papildu informāciju, piemēram, par aktivitātēm otrajā kāzu dienā.

Pasūtīt kāzu ielūgumus var gan dizaina studijā, gan pie individuāli strādājoša meistara. Arī tad, ja gribat iegādāties gatavus ielūgumus, ir vērts apmeklēt papīrlietu darbnīcas. Daudziem māksliniekiem ir savas ielūgumu kolekcijas, kur var piemeklēt jūsu svinībām atbilstošu variantu. Ielūgumi var būt
- vienkāršas papīra atklātnes ar minimālistisku dekoru;
- izsmalcinātas, ar mežģīnēm, aplikācijām, sausajiem ziediem izrotātās kartītes;
- izstrādājumi no koka, auduma un citiem nestandarta materiāliem.

Neatkarīgi no tā, vai pasūtīsiet klasiskus vai neierastus kāzu ielūgumus, neaizmirstiet, ka tie radīs pirmo iespaidu par svinībām. Viegli salasāms teksts un gaumīgs dekors ir ideāla ielūguma neatņemamas sastāvdaļas.

Oriģināli kāzu ielūgumi internetā
Daži dizaineri dod priekšroku tradicionāliem ielūgumiem ar kaligrāfiskiem uzrakstiem un mežģīņu vai ziedu rotājumiem, citi piedāvā nestandarta risinājumus un strādā ar neierastiem materiāliem. Ja vēl nezināt, kādus ielūgumus vēlaties pasūtīt, aplūkojiet ielūgumu galerijas internetā un rodiet iedvesmu savām kāzām. 

Ar labākajiem kāzu ielūgumu dizaineriem var iepazīties mūsdienīgā līgavu portālā Līgavām.lv. Tur atradīsiet gan individuālo mākslinieku, gan darbnīcu kontaktus un portfolio. Ar Līgavām.lv palīdzību jūs varēsiet:
- uzzināt par ielūgumu noformēšanu atbilstoši etiķetes prasībām;
- iepazīties ar jaunākajām ielūgumu dizaina tendencēm;
- pasūtīt ielūgumus no prasmīgākajiem Latvijas meistariem.

Kāzu ielūgumi, galda dekori un telpu rotājumi no papīra un citiem materiāliem uzburs vienreizīgu atmosfēru jūsu svinībās. Ienāciet www.ligavam.com un uzziniet, kā sarīkot neaizmirstamas kāzas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)