Banner 980x90

Sveiks labākos Iecavas novada skolēnus un skolotājus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Pirmdien, 30.maijā, plkst.11.00 Iecavas vidusskolā notiks izglītības laureātu pasākums, kurā tiks apbalvoti skolēni un viņu pedagogi, aģentūra LETA iepriekš uzzināja Iecavas novada pašvaldībā.

LETA jau ziņoja, ka Iecavas novada domes deputāti 25.maijā Izglītības, kultūras un sporta komitejas ārkārtas sēdē apstiprināja 7966 eiro piešķiršanu novada skolēnu un viņa pedagogu balvām, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Deputāti apstiprināja novada vispārizglītojošo mācību iestāžu, Iecavas Mūzikas un mākslas skolas skolēnu un viņu pedagogu sarakstu naudas balvu saņemšanai par sasniegumiem mācībās, mācību priekšmetu olimpiādēs, valsts un starptautiskos konkursos, saņemtām godalgotām vietām starpnovadu, reģiona, valsts un starptautiskā līmenī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)