Banner 980x90

Svitenē par 126 680 eiro uzbūvēts daudzfunkcionāls sporta laukums

Jelgava, 19.jūl., LETA. Jūlijā noslēgusies daudzfunkcionāla sporta laukuma būvniecība Rundāles novada Svitenē, kas izmaksāja 126 680 eiro, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Kociņa.

Jaunizbūvētais sporta laukums ir 15 metrus plats un 30 metrus garš, tam ierīkots mākslīgais segums. Sporta laukums piemērots basketbola, volejbola, tenisa, minifutbola, florbola, badmintona, hokeja un citu komandu spēlēm. Veikti arī apkārtnes labiekārtošanas darbi - izveidots apgaismojums, izvietoti soliņi ar atzveltnēm, uzstādītas atkritumu urnas, izbūvēts bruģakmens laukums ap sporta laukumu 350 kvadrātmetru platībā, kā arī iestādītas platlapu liepas.

Sporta infrastruktūras uzlabojumi veikti ar Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) līdzfinansējumu, īstenojot projektu "Atklātas daudzfunkcionālas sporta arēnas būvniecība Svitenē". Sporta arēnas būvniecību veica SIA Buildimpekss, ar kuru noslēgts līgums par 126 680 eiro.

Pašvaldībā skaidro, ka līdz ar laukuma izveidošanu novada iedzīvotājiem radītas mūsdienīgas, kvalitatīvas iespējas nodarboties ar daudzveidīgām sporta aktivitātēm, tostarp ziemā, uz mākslīgā seguma veidojot ledu un pārvēršot arēnu par slidotavu. Sporta arēnu būs iespēja izmantot arī blakus esošās Pilsrundāles vidusskolas struktūrvienības Svitenes skolas audzēkņiem, kā arī jauniešu biedrībai "Mums pieder pasaule", organizējot par tradīciju kļuvušos Svitenes hokeja čempionātus.

Jau vēstīts, ka atklātās sporta arēnas būvēšanai Svitenē Rundāles novada pašvaldība Valsts kasē aizņēmusies 117 680 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)