Banner 980x90

Telts noma privātpersonām un uzņēmumiem garantēs veiksmīgu svētku norisi

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Neatkarīgi no gadalaika, mēs vēlamies pavadīt laiku svaigā gaisā ar ģimeni, draugiem un kolēģiem. Lai dažādotu atpūtu, bieži tiek apmeklēti brīvdabas pasākumi, piemēram, motokrosa sacensības, gadatirgi un citi svētki.  Lai āra pasākums, dzimtas kopā sanākšana vai korporatīvās sporta spēles izdotos, neiztikt bez pasargāšanās no lietus, vēja vai pārmērīgiem saules stariem. Telts noma ir labs risinājums, jo par atbilstošām izmaksām Jūs iegūstiet svarīgāko – garantiju, ka pasākums izdosies.

Produkts ar vairākām izmantošanas iespējām

Noteikti katrs kaut reizi ir apmeklējis pasākumu, kurā ir novietotas teltis. Tās ir redzamas jau no attāluma – ar audumu vai plastikātu apjozts metāla karkass, kas nodrošina, ka tajā esošie cilvēki var justies ērti visa pasākuma laikā. Telts noma ir pakalpojums, ko izmanto klienti, īstenojot visdažādākās svinības. Jānorāda, ka teltis var izmantot kā
- atrakciju vai izstāžu īstenošanas vietu, izdekorējot to atbilstoši pasākuma tematikai;
- produkcijas novietni pasākumos, kad nepieciešama garantija, ka tā netiks bojāta saules, sniega vai lietus dēļ;
- informatīvo stendu novietni, papildinot to ar uzņēmuma vai organizācijas simboliku;
- norobežotu telpu dažādu pasākumu, piemēram, gadatirgu, brīvdabas kāzu, dārza svētku vai pludmales ballīšu rīkošanai;
- mūzikas un mākslas festivālu apskaņošanas aparatūras nosegšanai.

Telts noma būs noderīga brīžos, kad pasākuma viesiem nākas ilgstoši uzturēties brīvā dabā. Telts nodrošinās, ka ikvienam būs iespēja patverties no svelmainas saules statiem vai arī paslēpties no lietus. Tāpat jāatceras, ka teltīm jābūt drošām – pareizi novietotām un uzstādītām.

Telts noma – pakalpojums, kas pieejams ikvienam
Pašlaik ikvienam klientam ir iespēja iznomāt telti vai nojumi, kas atbilst organizētā pasākuma prasībām. To paveikt ir viegli vairāku iemeslu dēļ:
- tas notiek ātri un vienkārši – nepieciešams aizpildīt pieteikuma formu uzņēmuma mājaslapā;
- neskaidrību gadījumā speciālisti konsultē un iesaka labāko risinājumu;
- uzņēmumu mājaslapās vienuviet var atrast gan telti vai nojumi, gan arī citu nepieciešamo inventāru jebkāda veida pasākumam.

Pieredzējušu speciālistu atbalsts palīdzēs īstenot neaizmirstamu pasākumu
Lai Jūsu pasākuma viesi izbaudītu gan drošību, gan ērtības, ieteicams sadarboties ar profesionāļiem. Uzticams sadarbības partneris ir SIA "Akurāts", kas 15 gadus darbojas Baltijas valstu tirgū, parūpēsies par to, lai
- Jūs atrastu savām vēlmēm un rīkotajam pasākumam atbilstošāko telti;
- telts tiktu atvesta, uzstādīta, demontēta un aizvesta Jums ērtākajā laikā;
- Jūs pieredzētu tikai kvalitatīvu un uz rezultātu orientētu apkalpošanu.

Padariet Jūsu rīkoto pasākumu neaizmirstamu, izmantojot "Akurāta" pakalpojumu "telts noma". Iepazīstieties ar plašo piedāvājumu jau tagad uzņēmuma mājaslapā Akurats.com/lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)