Banner 980x90

Tradicionālajā Vaska fonda koncertā Mazajā Mežotnes pilī skanēs latviešu kamermūzika

Rīga, 15.jūl., LETA. 3.augustā Mazajā Mežotnes pilī norisināsies tradicionālais Pētera Vaska fonda koncerts "Pēteris Vasks ielūdz. Vasara. Mežotne", kurā skanēs gan īpaši radīti latviešu komponistu jaundarbi, gan jau pazīstami latviešu kamermūzikas skaņdarbi, aģentūru LETA informēja fonda koordinatore Regīna Deičmane.

Pilī muzicēs flautiste Dita Krenberga, jaunās paaudzes čelliste Gunta Ābele, kā arī pianists Džovanni Fornazīni no Itālijas. Koncerta programmā skanēs Tālivalda Ķeniņa "Sarunas ar dzimteni" čellam un klavierēm, Pētera Plakida "Veltījums Haidnam" flautai, čellam un klavierēm, Maijas Einfeldes "Četras elēģijas" čellam un klavierēm, Pētera Vasks Andante Cantabile no otrā čella koncerta Klātbūtne, versija čellam un klavierēm, Selgas Mences "Partita alta flautai un čellam", Imanta Zemzara "Mazā rokmūzika" flautai, čellam un klavierēm.

Būs dzirdami arī divi jaundarbi - Annas Veismanes "Graudi" flautai, čellam un klavierēm un Andra Vecumnieka "Mazā vasaras mūzika" flautai, čellam un klavierēm.

Koncerts sāksies plkst.19.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)