Banner 980x90

Turpmāk domes sēdes tiks ierakstītas audio formātā

Saskaņā ar Vides un reģionālās ministrijas (VARAM) grozījumiem likumā "Par pašvaldībām", no šī gada 1.jūlija pašvaldībām ir obligāti jānodrošina domes sēžu ierakstīšana audio formātā un tā ievietošana pašvaldības interneta vietnē.

Kā pilsētas informācijas portālu Bauska24.lv informēja Iecavas novada pašvaldība, šī bija pirmā Iecavas novada domes sēde, kurā tika veikts ieraksts un tas tiks sagatavots ievietošanai pašvaldības portālā.

Ņemot vērā Fizisko personu datu aizsardzības likumu, pirms ieraksta ievietošanas interneta vidē tas ir jāapstrādā, lai sēdes laikā minētās personas netiktu identificētas, līdz ar to ierakstā tiks klusinātas vietas, kur deputāti diskutējot piemin fiziskas personas vārdu, uzvārdu, personas kodu, adresi, finanšu vai cita veida informāciju, pēc kuras šī persona ir identificējama.

Audio ieraksti tiks ievietoti Iecavas novada pašvaldības portālā, sadaļā Pašvaldība > Domes sēdes > Audio ieraksti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)