Banner 980x90

Uz lietas izskatīšanu par bises iegādi bez atļaujas un tās izmantošanu reibumā neierodas apsūdzētais

Jelgava, 20.apr., LETA. Bauskas rajona tiesai šodien kārtējo reizi nācies atlikt krimināllietu, kurā vīrieti apsūdz par bises iegādi bez atļaujas un tās izmantošanu reibumā, sašaujot cilvēku, jo uz tiesas sēdi nebija ieradies apsūdzētais, aģentūru LETA informēja tiesas kancelejas vadītāja Agrita Leveika.

Tiesas sēde pārcelta uz 25.maija plkst.10.

Iepriekš krimināllieta atlikta apsūdzētā slimības dēļ.

Kā ziņots, pērn oktobra nogalē Bauskas rajona prokuratūras prokurore tiesai nodevusi krimināllietu, kurā persona apsūdzēta par 16.kalibra vienstobra bises iegādi bez attiecīgas atļaujas un cilvēka sašaušanu kājā alkohola reibumā.

Kā aģentūru LETA informēja prokuratūras preses pārstāve Una Rēķe, apsūdzētais nelikumīgi iegādājās un glabāja šaujamieroci un šaujamieroča munīciju, ar to izdarot noziegumu.

Tāpat apsūdzētais, būdams alkohola reibumā un dusmu vadīts, tīši ar nelikumīgi iegādāto bisi vienu reizi šāva uz cietušo, sašaujot viņu kreisajā kājā un nodarot cietušajam vidēji smagus miesas bojājumus.

Ar savām noziedzīgajām darbībām vīrietis izdarīja mazāk smagu noziegumu, kas paredzēts Krimināllikuma 126.panta pirmajā daļā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)