Banner 980x90

"Uzvara-Lauks" par 282 200 eiro plāno iegādāties lauksaimniecības tehniku

Rīga, 5.nov., LETA. Lauksaimniecības uzņēmums "Uzvara-Lauks" par 282 200 eiro plāno iegādāties lauksaimniecības tehniku, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Tostarp "Uzvara-Lauks" par 122 000 eiro plāno iegādāties sējmašīnu, kuru kompānijai piegādās lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības uzņēmums SIA "Agritech". Tāpat kompānija plāno iegādāties minerālmēslu izkliedētāju par 84 400 eiro, ko piegādās lauksaimniecības tehnikas tirgotāja SIA "Amazone". "Uzvara-Lauks" iegādāsies arī disku kultivatoru par 75 800 eiro, kuru piegādās SIA "Vaderstad".

Lauksaimniecības tehniku plānots iegādāties līdz 2019.gada 1.decembrim, piesaistot finansējumu Eiropas Savienības (ES) Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) pasākuma "Investīcijas materiālajos aktīvos" apakšpasākumā "Atbalsts ieguldījumiem lauku saimniecībās".

Jau ziņots, ka "Uzvara-Lauks" pagājušajā gadā strādāja ar 7,647 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,6% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga 5,8 reizes un sasniedza 1,266 miljonus eiro.

Kompānija "Uzvara-Lauks" ir izveidota uz kādreizējā kolhoza - agrofirmas "Uzvara" - bāzes. Kompānijas pamatkapitāls ir 2,377 miljoni eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Arnis Vējš. "Uzvara-Lauks" audzē graudus un rapsi, kā arī lauku pupas, zirņus un graudaugu sēklas materiālus. Sabiedrībai pieder arī muzejs un kafejnīca atpūtas kompleksā "Miķelis".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)