Banner 980x90

Vai Jūs zināt priekšrocības, ko sniedz kredītlīnija internetā?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mūsdienās tiešsaistē var izdarīt teju visu, tostarp pieteikties aizdevumam. Kredītlīnija internetā ir iespēja saņemt papildu līdzekļus tēriņu segšanai, neizejot no mājām vai biroja!

Izvēlieties kredītdevēju ar ērti lietojamu mājaslapu
Lai pieteiktos kredītlīnijai, nav jādodas klātienē pie aizdevēja – visa komunikācija norit kredītdevēja mājaslapā. Tādēļ ir svarīgi pārliecināties, ka šī vietne ir Jums saprotama un Jūs spējat tajā orientēties, lai veiktu visas darbības, sākot no pieteikšanās līdz kredīta atmaksai:
- iegūstiet informāciju – izlasiet visus līguma noteikumus, kā arī apskatiet iepriekšējo klientu atsauksmes, ja tās ir pieejamas;
- konsultējieties ar speciālistiem – uzticams aizdevējs piedāvās iespēju sazināties ar saviem konsultantiem turpat mājaslapā, kas atbildēs uz visiem jautājumiem un palīdzēs ar pieteikšanos;
- izveidojiet lietotāja profilu – tur vienmēr būs pieejama informācija par Jūsu veicamajiem maksājumiem, kā arī iespēja pieteikties aizdevumam bez atkārtotas reģistrēšanās.

Pieteikumā norādiet tikai patiesu informāciju
Kredītlīnijas noformēšana internetā ir iespējama jebkurā vietā un jebkurā laikā saņemt papildu finansiālos līdzekļus, tomēr tas ir ne mazāk nopietni. Kredītdevējiem ir svarīgi pārliecināties, ka ikkatrs klients atbilst nosacījumiem un ir spējīgs kredītu atmaksāt līgumā norādītajā termiņā. Piesakoties aizdevumiem internetā, Jums būs vajadzīga
- pase vai eID karte – ir nepieciešams norādīt personas kodu, dzīvesvietas adresi un kontaktinformāciju, kā arī var tikt prasīts personu apliecinošā dokumenta numurs;
- aktīva internetbanka – ja aizdevējam ir bankas konts tajā pašā bankā, naudas pārskaitījums notiks īsākā laikā;
- informācija par Jūsu ienākumu un izdevumu apjomu – daži kredītdevēji var pieprasīt arī bankas konta izrakstus, kas apliecina Jūsu ienākumu regularitāti un atbilstību nepieciešamajai kredīta summai.

Kimbi.lv kredītlīnija – augstas kvalitātes serviss un rūpes par klientiem
Aizdevējs Kimbi.lv savus klientus nodrošina ar ērti lietojamu mājaslapu, kur Jūs varat pieteikties kredītlīnijai un iegūt naudu savā kontā apmēram desmit minūšu laikā, ja atbilstat Kimbi.lv nosacījumiem un piesakieties noteiktajā darba laikā. Turpat mājaslapā ir pieejams arī kredīta kalkulators, kas vēl pirms pieteikuma nosūtīšanas parādīs iespējamos procentu maksājumus, taču tie būs atkarīgi nevis no pieteikumā norādītā apjoma, bet no reāli iztērētās summas. Tieši šī ir lielākā kredītlīnijas priekšrocība – procenti tiek aprēķināti tikai tai summai, ko Jūs iztērējat.

Dodieties uz Kimbi.lv mājaslapu www.kimbi.lv un apskatiet kredītlīnijas iespējas. Pirms kredīta noformēšanas iepazīstieties ar tā nosacījumiem un aizņemieties atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)