Banner 980x90

Vāks ziedojumus Dzimtmisas pamatskolas jubilejas svinībām un uguņošanai Iecavas svētkos

Jelgava, 16.jūn., LETA. Lai nodrošinātu Dzimtmisas pamatskolas jubilejas svinības un uguņošanu Iecavas jubilejā, pasākumu rīkotāji varēs vākt ziedojumus, pēdējā līdzšinējā sasaukuma domes sēdē lēmuši Iecavas novada domes deputāti.

Lai segtu tēriņus par apsardzes pakalpojumiem, kontroles aproču iegādi un citas izmaksas, ziedojumi tiks vākti šodien notiekošajā Dzimtmisas pamatskolas 140 gadu jubilejas sarīkojumā.

Tāpat pašvaldība aicina ziedot uguņošanai, kas paredzēta Iecavas 525.jubilejas svinībās. Pašvaldība svētku organizēšanai plāno tērēt 65 000 eiro, taču, lai sarūpētu prātā paliekošu uguņošanu un izteiksmīgu svētku vizuālo noformējumu, uzņēmēji un citi interesenti aicināti atbalstīt pašvaldības ieceri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)