Banner 980x90

Valles vidusskolā otro gadu nebūs 10.klases

Jelgava, 22.aug., LETA. 1.septembrī jau otro gadu pēc kārtas Valles vidusskolā netiks atvērta 10.klase, aģentūra LETA uzzināja Vecumnieku novada pašvaldībā.

Vecumnieku novada dome šovasar lēmusi, ka gadījumā, ja kādā no vidusskolu 10.klasēm līdz augusta vidum pieteikto izglītojamo skaits būs mazāks par desmit, klasi atvērt nevarēs.

Zināms, ka 2017./2018.mācību gada septembrī Vecumnieku novada trīs izglītības iestāžu 10.klasēs mācības sāks 41 vidusskolēns. Visvairāk skolēnu - 17 - būs Vecumnieku vidusskolā, bet pa 12 desmitklasniekiem būs Skaistkalnes vidusskolā un Misas vidusskolā.

Savukārt Valles vidusskolā jau otro gadu pēc kārtas nepietiekama izglītojamo skaita dēļ netiks atvērta 10.klase. Vajadzīgo desmit skolēnu vietā sākt vai turpināt mācības Valles vidusskolā bija gatavi vien pieci. Valles vidusskolas direktore Gita Eriņa informēs pieteikto jauniešu vecākus par nepieciešamību izvēlēties citu mācību iestādi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)