Banner 980x90

Valsts prezidents nākamnedēļ dosies reģionālajā darba vizītē uz Bausku

Rīga, 8.sept., LETA. Valsts prezidents Raimonds Vējonis otrdien, 12. septembrī, reģionālajā darba vizītē apmeklēs Bauskas novadu, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Vizītes laikā Valsts prezidentam plānota tikšanās ar Bauskas novada domes priekšsēdētāju Raiti Ābelnieku (VL-TB/LNNK), Bauskas novada domes deputātiem un pašvaldības administrācijas pārstāvjiem. Valsts prezidents arī apmeklēs Uzvaras vidusskolu, kur tiksies ar skolotājiem un skolēniem. Skolu tīkla reorganizācijas rezultātā 2018. gadā skola tiks pārveidota par pamatskolu, informē kancelejā.

Lai pārrunātu uzņēmējiem aktuālus jautājumus, Vējonis tiksies ar Bauskas novada uzņēmējiem, kā arī klātienē apmeklēs piena pārstrādes uzņēmumu "Baltic Dairy Board", kas ir viens no lielākajiem un straujāk augošajiem novada uzņēmumiem. Tāpat plānota atpūtas kompleksa "Miķelis" apskate. Dienas otrajā pusē Valsts prezidents apmeklēs Mūsas trasi, kas atsākusi darbu pēc vairāku gadu pārtraukuma.

Reģionālās darba vizītes noslēgumā Vējonis tiksies ar novada iedzīvotājiem, lai ar viņiem pārrunātu aktuālus un pašvaldībai būtiskus jautājumus.

Savukārt Iveta Vējone apmeklēs Bauskas novada Sociālo dienestu un jaunizveidoto Higiēnas centru, viesosies pirmsskolas izglītības iestādes "Zīlīte" filiālē, kā arī Bauskas Bērnu un jauniešu centrā tiksies ar novada jauniešiem. Vizītes noslēgumā Valsts prezidenta kundze, kas ir SOS Bērnu ciematu patronese, viesosies Īslīces SOS Bērnu ciematā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)