Banner 980x90

Var izvirzīt kandidātus titulam "Iecavas Gada cilvēks"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Iecavas novada dome aicina izvirzīt pretendentus pašvaldības apbalvojumam "Iecavas Gada cilvēks". To var izdarīt līdz 20.septembrim, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Goda nosaukums "Iecavas Gada cilvēks" ir apbalvojums par atsevišķu izcilu darbu iepriekšējā gada laikā vai par ilgstošu, priekšzīmīgu un panākumiem bagātu darbību vai nopelniem ilgākā laika posmā Iecavas novada attīstībā, saimnieciskajā vai sabiedriskajā darbībā vai citā novadam nozīmīgā jomā.

Ierosinājumu par apbalvošanu Izglītības, kultūras un sporta komitejai līdz 20.septembrim var iesniegt darba kolektīvi, juridiskas vai fiziskas personas, biedrības un nodibinājumi.

Iesniegumam jāpievieno izvirzāmās personas īss raksturojums un padarītā darba novērtējums. Apbalvojumam izvirzītā persona var būt arī ģimene.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)