Banner 980x90

Vecumnieku novada pašvaldības izpilddirektora vietnieku apstiprinās februāra beigās

Jelgava, 5.febr., LETA. Vecumnieku novada pašvaldības izpilddirektora vietnieks amatā tiks apstiprināts februāra beigās, aģentūru LETA informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Ieva Pankrate.

Šonedēļ pašvaldībā norit kandidātu darba intervijas trešā kārta.

Lēmums par izpilddirektora vietnieka apstiprināšanu amatā tiks pieņemts 28.februārī domes sēdē.

Jau vēstīts, ka uz Vecumnieku novada pašvaldības izpilddirektora vietnieka amatu ir saņemti 14 pieteikumi.

Vecumnieku novada pašvaldības izpilddirektora vietnieka amats ir izveidots, lai veiktu Vecumnieku pagasta teritorijas pārvaldnieka un pašvaldības autoceļu pārrauga pienākumus.

No kandidātiem konkursā prasīta augstākā vai vidējā speciālā izglītība uzņēmējdarbības, inženierzinātņu jomās vai ekonomikas jomā, pieredze ar amata pienākumiem saistītā darbā vai administrējošā darbā, precizitāte, labas plānošanas spējas, spēja strādāt patstāvīgi un organizēt savu un citu iesaistīto personu darbu. Tāpat pretendentam jābūt sasniedzamam Vecumnieku pagastā ārpus parastā darba laika neparedzamu gadījumu un avāriju seku likvidēšanas koordinēšanai. Izvirzīta arī virkne citu prasību.

Izpilddirektora amata alga ir 1500 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)