Banner 980x90

Vecumniekos darbu sāk jauns bērnudārzs 40 bērniem

Jelgava, 27.marts, LETA. Vecumniekos, Liepu ielā, atklātas divas jaunas Vecumnieku vidusskolas pirmsskolas grupas, kurās plānots uzņemt līdz 40 bērniem, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Katrīna Antonova.

Bērnudārzā izglītoties sāk 13 audzēkņi "Pūcīšu" grupiņā un 15 "Lapsiņas", kas līdz šim gaidījuši rindā, un iestādē darbosies četras pirmsskolas skolotājas un divas skolotāju palīdzes.

Jaunās pirmsskolas izglītības iestādes ēkā kādreiz bijusi pienotava. "Lai risinātu novada bērnudārzu problēmu ar nepietiekamo vietu skaitu, vecā ēka iegādāta un pilnībā renovēta, kā arī sakārtota tuvējā apkārtne," pastāstīja Vecumnieku novada domes izpilddirektors Guntis Kalniņš.

Iestājoties sausākam laikam, paredzēts pabeigt darbus ēkas ārpusē, pilnībā nosusinot un iekārtojot bērnu rotaļlaukumu.

Jau vēstīts, ka būvdarbi tika sākti septembrī. Tos veica SIA "Kvintets M", ar kuru noslēgts līgums par 664 931 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)