Banner 980x90

Vecumnieku novada domē darbu sākuši divi jauni deputāti

Jelgava, 6.jūl., LETA. Deputātu pilnvaras piešķirtas diviem jauniem Vecumnieku novada domes deputātiem, aģentūra LETA uzzināja domē.

Valles pašvaldības aģentūras direktors Ziedonis Jankužs (ZZS) nolēmis turpināt darbu aģentūrā, tāpēc viņa vietā deputāta pilnvaras piešķirtas ģimenes ārstei Aijai Jurovai (ZZS).

Jankužs no vēlētājiem ieguvis 754 balsis, bet Jurova 733, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas informācija.

Savukārt no Latvijas Reģionu apvienības (LRA) saraksta domē ievēlēto un par izpilddirektori iecelto Aigu Saldābolu nomainīs Māris Āķis.

Saldābola bija populārākā LRA kandidāte, saņemot 1536 balsis, bet Āķis vēlēšanās ieguvis 1102 balsis.

Jau vēstīts, ka par Vecumnieku novada domes priekšsēdētāju ievēlēts Guntis Kalniņš (LRA), savukārt līdzšinējā domes priekšsēdētāja Aiga Saldābola (LRA) kļuvusi par domes izpilddirektori, aģentūra LETA uzzināja domē.

Priekšsēdētāja vietnieka amatā atkārtoti ievēlēts Jānis Kovals (ZZS).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)