Banner 980x90

Vecumnieku novadā un Rīgā ugunsdzēsēji dzēsuši paaugstinātas bīstamības ugunsgrēkus

Rīga,19.aug., LETA. Vecumnieku novadā un Rīgā ugunsdzēsēji dzēsuši paaugstinātas bīstamības ugunsgrēkus, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inta Palkavniece.

Pagājušajā diennaktī plkst.1.59 VUGD saņēma izsaukumu uz Vecumnieku novada Bārbeles pagastu, kur, kā liecināja sākotnējā informācija, šķūņa ēka dega ar atklātu liesmu. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg saimniecības ēka un divi koka šķūņi ar malku, kas piebūvēti saimniecības ēkai no abām pusēm.

Plkst.6.04 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts un tā degšanas platība bija 140 kvadrātmetri. Ugunsgrēka dzēšanas darbos iesaistījās arī Bārbeles Pašvaldības ugunsdzēsības formējums.

Savukārt plkst.3.51 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Elijas ielu Rīgā, kur ugunsgrēks bija izcēlies neapsaimniekotā ēkā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg neapsaimniekotas ēkas jumts un pastāv liesmu izplatības draudi uz blakus esošo ēku.

Paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts un tā degšanas platība bija 120 kvadrātmetri. Šobrīd ugunsgrēka likvidācijas darbi turpinās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)