Banner 980x90

Vecumnieku tautas namā apskatāma izstāde "Ziemassvētku rītā"

No 17. līdz 29.decembrim Vecumnieku tautas namā ir iespējams apskatīt Floristikas studijas izstādes "Ziemassvētku rītā" darbus, pilsētas informācijas portālam Bauska24.lv pavēstīja Vecumnieku tautas nama praktikante Juta Krutāne.

Vecumnieku tautas nams aicina iedzīvotājus nākt un iedvesmoties Ziemassvētku dekoru gatavošanai un dāvanu saiņošanai, aplūkojot tos klātienē. Katrs darbs ir unikāls ar savu Ziemassvētku krāšņo un mirdzošo sajūtu.

Vislabāko un skaistāko uz pasaules var sajust ar sirdi. Nekas cilvēkam neatnes tik daudz labuma kā cerība uz vislabāko un pārliecība, ka visam ko dari, būs labs iznākums. Tieši šis, labais iznākums ir apskatāms Vecumnieku tautas namā.

Izstādē savus darbu izrādīs Valentīna Radziņa, Ineta Kanna, Genute Pilkauska, Sarmīte Jankovska, Maija Staņulāne, Gundega Kruglova, Solvita Kozlovska, Ilze Indreļuna un studijas vadītāja, LAK florista amata meistare Līga Lauriņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)