Banner 980x90

Videonovērošanas sistēmas uzlabošanai Bauskā pašvaldība aizņemsies 187 539 eiro

Rīga, 6.aug., LETA. Videonovērošanas sistēmas uzlabošanai Bauskā pašvaldība aizņemsies 187 539 eiro, lēmuši Bauskas novada deputāti.

Videonovērošanas sistēmas izbūves projekta īstenošanu pašvaldība sāka jau 2015.gadā, lai nodrošinātu sabiedrisko kārtību un veicinātu kriminālo darbību prevencijas pasākumus. Būvprojektu, kas tika sadalīts trīs kārtās, izstrādāja SIA "Eiroparks", un šī gada pirmajā pusē SIA "Goodman Group" īstenoja pirmo būvdarbu kārtu.

Savukārt otrās un trešās kārtas būvdarbiem pašvaldībai nepieciešams kredīts. Būvniecība izmaksās 177 678 eiro, bet būvuzraudzība - 9861 eiro. Videokameru uzstādīšanu Bauskā nodrošinās "Goodman Group", bet būvuzraudzību - SIA "Jurēvičs un partneri". Visu darbu veikšanai pašvaldība uz desmit gadiem Valsts kasē aizņemsies 187 539 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)