Banner 980x90

VL-TB/LNNK Bauskas novadā saglabā mēra amatu

Jelgava, 20.jūn., LETA. Par Bauskas novada domes priekšsēdētāju šodien atkārtoti ievēlēts Raitis Ābelnieks (VL-TB/LNNK), aģentūru LETA informēja novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Juris Gailis.

Ābelnieks saņēma desmit deputātu atbalstu, bet pret viņu bija septiņi.

VL-TB/LNNK domē ieguva arī mēra vietnieka amatu, ievēlot Voldemāru Čaču, kas vēlēšanās no vēlētājiem guva lielāku atbalstu nekā Ābelnieks. Līdz šim domes priekšsēdētāja vietnieks bija Alvis Feldmanis (LSDSP).

Abiem amatiem virzīts arī Aleksandrs Novickis (LRA), taču balsojumā zaudēja.

Bauskas novada domes sastāvs ir sadrumstalots. Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK pārstāvēta ar četriem deputātiem, no Latvijas Reģionu apvienības, Zaļo un zemnieku savienības un Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas domē iekļuvuši pa trim deputātiem. Savukārt pa vienam deputāta mandātam ir "Saskaņai", "Vienotībai", partijām "Latvijas attīstībai" un "No sirds Latvijai".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)