Banner 980x90

Zemgalē mediķi dodas glābt ezerā iekritušu un pārsalušu vīrieti

Vakar slimnīcā nogādāts kāds 64 gadus vecs vīrietis Zemgalē, kurš bija iekritis ezerā un pamatīgi pārsalis, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Vīrietis ezerā iekritis pēc neveiksmīga mēģinājuma izkāpt no laivas. Nav zināms, cik ilgu laiku vīrietis pavadīja ezera ūdenī. Vīrieti no ūdens izvilka citi makšķernieki. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Ar sejas, krūškurvja un plaukstas apdegumiem slimnīcā nogādāts kāds 19 gadus vecs vīrietis, kurš mēģinājis iekurināt krāsni, izmantojot grila degšķīdumu. Neskatoties uz to, ka pirmajā mēģinājumā ar degšķīduma palīdzību vīrietim izdevies krāsni iekurināt, vēlēdamies iegūt lielāku liesmu, viņš mēģinājis pieliet klāt lielāku degšķīduma daudzumu. Rezultātā uguns pārmetusies uz degšķīduma pudeli un tā sprāgusi.

Savukārt Vidzemē plaukstas cīpslas un, iespējams, arī kaula bojājumus guvis kāds 33 gadus vecs vīrietis. Minēto traumu vīrietis guvis, strādājot ar motorzāģi. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Pēc saindēšanās ar medikamentiem uz slimnīcu nogādāts divus gadus vecs puisītis Kurzemē. Negadījums noticis, zēnam piekļūstot pie mājās glabātiem medikamentiem.

Tāpat slimnīcā nogādāti 34 un 43 gadus veci vīrieši, kuri saindējušies pēc augu maisījumu lietošanas.

Kopumā pagājušajā diennaktī saņemti 1119 izsaukumi, no kuriem 178 saistīti ar traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)