Banner 980x90

Zemgalē par 300 litru spirta nelikumīgu pārvadāšanu piespriež astoņus mēnešus cietumā un apcietina tiesas zālē

Rīga, 16.apr., LETA. Zemgales rajona tiesa piespriedusi astoņus mēnešus cietumā kādam vīrietim, kurš automašīnā nelikumīgi pārvadāja 300 litrus spirta, aģentūru LETA informēja prokuratūras preses sekretāre Laura Majevska.

Persona 2016.gada februārī pārvietoja aptuveni 300 litrus etilspirta ar automašīnu pa ceļu Bauska-Rīga. Apsūdzēto aizturēja Iecavas novadā.

Saskaņā ar likumu izņemts alkohols lielā apmērā, un šādā veidā apsūdzētais Latvijas valstij nodarīja 3826 eiro lielu mantisku kaitējumu, kas ir nenomaksātais akcīzes nodoklis.

Apsūdzēto apcietināja tiesas zālē. Persona jau iepriekš bija sodīta par analoģisku noziedzīgu nodarījumu, un šo noziegumu izdarīja nedzēstas sodāmības laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)