Banner 980x90

Bauskas novada dome piešķir 2500 eiro aizsargvaļņa būvniecībai pie šautuves

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Bauskas novada domes deputāti lēmuši piešķirt 2500 eiro aizsargvaļņa izbūvei pie šautuves, lai mazinātu trokšņu līmeni, kas traucē Ceraukstes pagasta Mūsas ciema iedzīvotājiem, aģentūra LETA uzzināja domē.

Šautuve ir biedrības "Sporta klubs "Bauskas zemgaļi" īpašumā, celta 1990.gadā XVI lauku sporta spēļu vajadzībām un Bauskas rajona izlasei šaušanas iemaņu pilnveidošanai. Pašlaik šautuvi izmanto sportisti, mednieki, Valsts policija un Zemessardze.

Kā ziņots, iepriekš Bauskas novada domes komiteju deputāti atbalstīja biedrības "Sporta klubs "Bauskas zemgaļi" iniciatīvu izveidot aizsargvalni trokšņu līmeņa samazināšanai un piešķirt tās realizācijai 2500 eiro. Finansējums tiks nodrošināts no programmas "Līdzfinansējums NVO ES fondu un citu projektu īstenošanai" budžeta līdzekļiem. Daļu no paredzētajām izmaksām sedz biedrība par saviem līdzekļiem.

Iniciatīvas mērķis ir radīt troksni slāpējošu sienu, kas rodas šaušanas treniņu vai sacensību laikā. Aizsargvaļņa būvniecības rezultātā tiks samazināts troksnis, kas traucē Ceraukstes pagasta Mūsas ciema iedzīvotāju mieru, pārliecināti idejas īstenotāji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)