Banner 980x90

"Country Bauska" festivāla galvenā zvaigzne būs kantri leģenda Sāra Džorija

Jelgava, 24.maijs, LETA. 20.Starptautiskais kantri mūzikas festivāls "Country Bauska" šogad norisināsies 13.jūlijā un 14.jūlijā Bauskas Pilskalna estrādē, un galvenā zvaigzne jubilejas festivālā būs kantri pasaules leģenda Sāra Džorija no Lielbritānijas, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Nora Kalniņa.

Festivālā būs arī bezmaksas koncerts pie Bauskas novada domes ēkas, kur varēs dzirdēt "Willie Jones Band" no ASV, "Country Hell" un "Duo Ro" no Krievijas. Tāpat pie domes varēs redzēt labāko Latvijas medību suņu parādi.

"Šīs vasaras jubilejas festivālam esam sarūpējuši īpašu programmu. No sirds iesaku izbaudīt kantri mūzikas leģendas Sāras Džorijas un viņas pavadošās grupas "The Next Level" uzstāšanos festivāla otrajā dienā plkst.23. Tāpat ar pasaulē arvien pieprasītāko un jauniešu vidū populāro "heavy-countryrock" stilu mūs priecēs grupa "Country Hell" no Krievijas. Savukārt īpaša dāvana visiem dejotājiem 20.jubilejā būs zviedru grupas "Highway 40" priekšnesums, kas akcentēts ar ritma sekciju un veidots nepārtrauktā popūrija stilā, iekļaujot visas populārās līnijdeju versijas. Tāpat lepojamies ar Nīderlandes "Music Road Pilots" un "Willie Jones Band" no ASV un labāko pašmāju un kaimiņu kantri mūziķu dalību festivālā," klāstīja festivāla dibinātājs un rīkotājs Uldis Ozoliņš.

Pirmais kantri mūzikas festivāls Latvijā notika 1999.gadā Bauskas Pilskalna estrādē. Deviņpadsmit festivālos ir piedalījušās 26 Latvijas grupas un 50 ārvalstu grupas no ASV, Kanādas, Lielbritānijas, Zviedrijas, Vācijas, Francijas, Polijas, Slovākijas, Beļģijas, Norvēģijas, Nīderlandes, Luksemburgas, Dānijas, Krievijas, Igaunijas un Lietuvas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)