Banner 980x90

Deputāti nespēj vienoties par Bauskas novada domes Vides un attīstības komitejas vadītāju

Jelgava, 18.maijs, LETA. Bauskas novada domes deputāti šonedēļ nespēja ievēlēt jaunu Vides un attīstības komitejas vadītāju, liecina domes publiskotā informācija.

Jautājums par komitejas priekšsēdētāja pārvēlēšanu komitejas sēdes darba kārtībā iekļauts, jo līdzšinējais komitejas vadītājs Arnolds Jātnieks (ZZS) ievēlēts par domes priekšsēdētāju.

Diskusiju laikā amatam pieteiktas vairākas kandidatūras - Vienotību pametušais Uldis Kolužs, Toms Arturs Plešs (LA) un Gatis Skurba (NSL). Taču neviens no kandidātiem balsošanā neguva pietiekamu balsu skaitu, turklāt Skurba atradās komandējumā.

Deputāti vienojušies, ka komitejas vadītājs tiks pārvēlēts nākamajā komitejas sēdē.

Jau vēstīts, ka koalīcijai izdevies noturēt varu Bauskas novada domē, un par domes priekšsēdētāju ievēlēts Jātnieks. Viņš ievēlēts ar deviņu deputātu balsīm. Jātnieku atbalstīja Zaļo un zemnieku savienības, nacionālās apvienības "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK un "Vienotības" deputāti, kā arī opozicionārs Plešs, kurš aprīlī bija to deputātu grupā, kas izteica neuzticību līdzšinējai vadībai, no amata gāžot Raiti Ābelnieku (VL-TB/LNNK).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)