Banner 980x90

Diviem pašvaldības darbiniekiem pasniegti Iecavas novada domes Goda raksti

Jelgava, 27.jūn., LETA. Iecavas novada domes Goda raksti pasniegti diviem ilggadējiem pašvaldības darbiniekiem - Edvarta Virzas Iecavas bibliotēkas vadītājai Andai Rācenājai un bijušajam SIA "Iecavas tirgus" vadītājam Jānim Ošiņam -, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Par bibliotēkas vadītāju Rācenāja strādā kopš 2009.gada novembra. Šajā laikā bibliotēka ir kļuvusi par novada kultūras un mūžizglītības centru, uzsver pašvaldībā. Bibliotēkā regulāri tiek organizēti dažādi izglītojoši pasākumi - lekcijas, semināri, tikšanās ar grāmatu autoriem, bibliotēka aktīvi sadarbojas ar novada nevalstiskajām organizācijām. Turklāt Rācenāja paveikusi ievērojamu darbu novadpētniecības materiālu apkopošanā, aktīvi piedalījusies dažādu projektu īstenošanā.

Rācenāja nolēmusi mainīt dzīvesvieta un darbu Edvarta Virzas Iecavas bibliotēkā pārtraukt. Par ilggadēju ieguldījumu pašvaldības kultūras dzīves veicināšanā viņai pasniegts Iecavas novada domes Goda raksts un 150 eiro naudas balva.

Goda raksts un naudas balva par nozīmīgu ieguldījumu Iecavas novada attīstībā, ilggadēji un godprātīgi vadot "Iecavas tirgu", pasniegta arī Ošiņam. Viņš Iecavas tirgu vadījis kopš 1994.gada 6.maija, kad tika izveidots pašvaldības bezpeļņas uzņēmums. Šo gadu laikā viņš strādājis, lai izkoptu un uzturētu tirgus tradīcijas Iecavā, piesaistījis tirgotājus arī no citām Latvijas vietām un panācis, lai tirgus ir atpazīstams tuvējā apkārtnē, uzsvēra pašvaldībā. Aprīļa beigās Ošiņš nolēmis doties pensijā un darba attiecības pārtraucis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)