Banner 980x90

Gaumīgas STEGU apdares flīzes ārdarbiem un iekšdarbiem

Apdares flīzes ir ērts veids, kā piešķirt mājoklim unikālus un gaumīgs akcentus gan uz ārējām, gan iekšējām sienām, radot neatkārtojamu un individuāli pielāgotu dizainu. 

"RIPO Baltic" saviem klientiem piedāvā STEGU apdares flīzes. STEGU ir uzņēmums, kas strauji iekarojis Eiropas un pasaules tirgu kā izcilu un ekoloğisku dekoratīvo apdares materiālu ražotājs. Sortimentā pieejami koka paneļi, ķieģeļflīzes, dekoratīvās un arhitektoniskās flīzes.

STEGU koka paneļi
Koka paneļi ir lielisks veids, kā ienest interjerā siltumu, dabiskumu un dažādas faktūras. "RIPO Baltic" klāstā ir dažādu formu un toņu STEGU koka paneļi – sākot no hamoniskiem kvadrātiem un lakoniskiem taisnstūriem līdz pat minimālistiskiem skandināvu eko tendences iedvesmotiem paneļiem ar dabīgām koka ripām. Pieejami koka paneļi arī ar trīsdimensiju tekstūru.

Koks ir ļoti iecienīts elements gan māju interjerā, gan eksterjerā, jo tas ir silts, taustei patīkams un dabīgs, kas kļūst par arvien nozīmīgāku faktoru, iekārtojot dzīves telpu. Koka paneļi ir ērts un vienkāršs veids, kā koka elementus iekļaut jebkurā interjerā, neveicot apjomīgus remontdarbus un nemainot interjeru pilnībā.

Ķieģeļflīzes
Ķieģeļflīzes piešķirs interjeram un fasādei modernu un svaigu akcentu. Tās ir viegli uzstādāmas un kombinējamas ar citiem materiāliem. Ķieģeļflīzes lieliski iederēsies ne tikai dzīvojamās mājas apdarē, bet arī kafejnīcās, restorānos, uz terases, atpūtas namiņos un jebkur citur, kur vēlaties radīt neatkārtojamu un gaumīgu dizaina risinājumu. Ar ķieģeļflīžu palīdzību var radīt ne tikai modernu, bet arī veclaicīgu noskaņu, izvēloties atbilstoša dizaina un krāsas flīzes.

Visas STEGU ķiegeļflīzes ir ļoti kvalitatīvas, kā arī izturīgas pret mitrumu, salu, vēju, saules stariem. Ārējo apstākļu ietekmē tās nezaudē ne savu krāsu, ne funkcionalitāti.

Izsmalcinātas dekoratīvās flīzes
Gaumīgas dekoratīvās flīzes piešķirs pamanāmu akcentu jebkurai telpai. Var izvēlēties dekoratīvās flīzes, kas imitē kaļķakmeni, šķelta akmens tekstūru, smalkus un neregulārus akmentiņus, raupju un nelīdzenu akmens virsmu, smilšakmeni utt. Dekoratīvo flīžu klāsts ir ļoti plašs – katrai gaumei un dizaina vajadzībām. Atliek tikai izvēlēties piemērotākās un pasūtīt atbilstošajā daudzumā. Dekoratīvās flīzes ir viegli uzstādāmas jebkurā telpā un uz fasādes, veidojot vienmērīgu klājumu.

Arhitektoniskās flīzes
STEGU arhitektoniskās flīzes izcili imitē dažādus materiālus, piemēram, betona plātnes, būvkonstrukciju veidņu dēļus, ar kuriem var panākt minimālistiski urbānu noskaņu, rombveida trīsdimensiju betona rakstu, kas atgādina unikālu mākslas instalāciju. Arhitektoniskās flīzes būs lieliska izvēle drosmīgiem interjeriem un pamanāmiem akcentiem gan mājās, gan birojā, gan sabiedriskajās telpās. 

Ar visu plašo STEGU apdares flīžu sortimentu varat iepazīties un veikt pirkumu "RIPO Baltic" mājaslapā: https://ripo-baltic.com/buvniecibai/apdares-flizes

Kāpēc izvēlēties STEGU apdares flīzes
• Augsta kvalitāte par pieejamu cenu.
• Plašs krāsu, stilu un izmēru piedāvājums.
• Piemērotas lietošanai gan ārtelpās, gan iekštelpās.
• Lieliski iederas jebkurā interjerā.
• Kalpos gan kā pamata apdares materiāls, gan kā akcents citu materiālu vidū.
• Izcila izturība pret jebkuriem apstākļiem – mitrumu, aukstumu, sauli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)