Banner 980x90

Gerhards Zemgales uzņēmējus aicina arī turpmāk būt drosmīgiem un radošiem

Kaspars Gerhards/ Foto: Ieva Lūka/ LETA
Kaspars Gerhards/ Foto: Ieva Lūka/ LETA
Mūsdienu konkurences apstākļos uzņēmējiem ir jābūt drosmīgiem un radošiem, uzsver vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards (VL-TB/LNNK).

Kā aģentūru LETA informēja Gerharda padomnieks Oskars Vizbulis, piedaloties pasākumā "Uzņēmēju dienas Zemgalē", ministrs arī atzinis, ka mūsdienās dažādu izaicinājumu pārvarēšana ir ikviena uzņēmēja ikdiena. "Ar gandarījumu varu paziņot, ka Zemgales reģions, kuru auglīgās zemes dēļ dēvē par Latvijas maizes klēti, turpina sekmīgi attīstīties un uzņēmējiem izdodas veiksmīgi realizēt savus mērķus," paudis ministrs.

Ministrs aicinājis arī turpmāk uzņēmējus būt drosmīgiem, radošiem un pārvarēt izaicinājumus.

Uzrunā ministrs arī uzsvēris Vides aizsardzības un reģionālās attīstības lomu uzņēmējdarbības veicināšanai reģionos, savukārt Zemgales reģionā būtisks ir arī Eiropas Savienības fondu atbalsts, kur ir vairāk nekā 21 miljona eiro ieguldījumi infrastruktūrā uzņēmējdarbības attīstībai, akcentējis ministrs.

Uzņēmēju dienas Zemgalē norisināsies arī sestdien, 30.aprīlī.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)