Banner 980x90

Iecavā un Olainē atklāta jaunā meiteņu futbola vasaras čempionāta sezona

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jaunajai Latvijas meiteņu futbola vasaras čempionāta sezonai starts tika dots 2.jūnijā Rēzeknē, 3.jūnijā Iecavā un Liepājā, kā arī 6.jūnijā Olainē, kur tika aizvadītas pirmās cīņas visās trīs čempionāta vecuma grupās, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Latvijas Futbola federācijas sabiedrisko attiecību speciālists Toms Ārmanis.

U-14 vecuma grupas spēles Rēzeknē

U-14 vecuma grupas (2002./2003. dzimšanas gada) turnīrā startē jaunās futbolistes no Rēzeknes BJSS, FS Metta/OSC, FK Iecava, Rīgas Futbola skolas, SK Imanta, SK Babīte un AFA Olaine, kuras aizvadīs divu apļu turnīru četros sabraukumos. Pirmoreiz vienības tikās sabraukumā Rēzeknes 2. vidusskola laukumā.

Turnīru vissekmīgāk uzsākušas Rēzeknes BJSS un FS Metta/OSC komandas, kas uzvarēja visās trijās pirmā sabraukuma spēlēs. Pie viena panākuma tika FK Iecava, SK Imanta un AFA Olaine, bet SK Babīte turnīrā iesaistījusies ar trim zaudētiem mačiem. Pirmo sabraukumu nācās izlaist Rīgas Futbola skolas komandai, kas tobrīd atradās turnīrā Vācijā.

Vecuma grupas rezultāti un kalendārs atrodams šeit. Nākamie sabraukumi šajā vecuma grupā notiks Olainē, Rīgā un Iecavā.

U-12 vecuma grupas spēles Iecavā un Liepājā

U-12 vecuma grupā (2004./2005.dzimšanas gads) vispirms norisinās divu apakšgrupu spēles vienā aplī, kur A grupā vienkopus spēkojas Dinamo Rīga 1, AFA Olaine, SK Imanta, FK Iecava un FA Ventspils komandas, bet B grupā – Dinamo Rīga 2, FS Metta/OSC, Laidzes FK/Brocēnu NSS, FK Liepāja un Rīgas Futbola skola. Atkarībā no grupās ieņemtajām vietām komandas vēlāk sadalīsies divās otrā posma apakšgrupās, kur aizvadīs vēl pa vienam aplim. A grupas komandas pirmo sabraukumu aizvadīja Iecavas pilsētas stadionā, savukārt B grupas vienības tikās Liepājas stadiona "Daugava" mākslīgā seguma laukumā.

Abās A grupas spēlēs pie panākumiem tika AFA Olaine, pa vienai uzvarai svinēja SK Imanta un FK Iecava, bet Dinamo Rīga 1 un FA Ventspils komandu kontā pa vienam punktam. Savukārt B grupas cīņu ievadā divas uzvaras tika FS Metta/OSC un Rīgas Futbola skolai, trīs punktus ieguva FK Liepāja, bet Dinamo Rīga 2 un Laidzes FK/Brocēnu NSS sacensības uzsākušas ar diviem zaudējumiem.

Vecuma grupas rezultāti un kalendārs atrodams šeit. Pirmais aplis šajā vecuma grupā noslēgsies ar mačiem Ventspilī un Rīgā, bet otrā posma maču norises vietas tiks noteiktas papildus.

U-10 vecuma grupas spēles Olainē

U-10 vecuma grupas (2006./2008.dzimšanas gads) sacensībās piedalās jaunās futbolistes no SK Imanta, SK Super Nova, AFA Olaine, Laidzes FK/Brocēnu NSS, FK Liepāja, FS Metta/OSC, Dinamo Rīga un Rīgas Futbola skolas. Šajā vecuma grupā, kurā futbolistes sper savus pirmos soļus šajā sporta veidā, kopvērtējuma rezultāti netiek apkopoti, bet sezonas gaitā meitenes tiekas kopumā trīs sabraukumos. Pirmā sabraukuma spēles pašām jaunākajām čempionāta dalībniecēm notika Olaines pilsētas stadionā.

"Meiteņu skaits, kas piedalās pašā jaunākajā vecuma grupā, un viņu acīmredzamā izaugsme sniedz patiešām lielu gandarījumu. Par uzslavas noteikti pienākas arī treneriem Latvijas reģionos un viņu spējai piesaistīt meitenes saviem klubiem," izceļ Latvijas Futbola federācijas (LFF) Sieviešu futbola nodaļas vadītāja Ņina Travkina. "Liels paldies arī vecākiem, kuri dodas uz turnīriem un sniedz futbolistēm nenovērtējamo atbalstu. Tā bērnam ir vislielākā dāvana."

Vecuma grupas kalendārs atrodams šeit. Nākamajās reizēs pašas mazākās čempionāta futbolistes tiksies Rīgā un Olainē.

LFF izsaka pateicību visu turnīru mājiniekiem par viesmīlību, uzņemot spēles, un sadarbības partnerim "Subway" par sarūpētajām uzkodām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)