Banner 980x90

Iecavas novada izglītības iestādēm sagādāts sporta inventārs vairāk nekā 7000 eiro vērtībā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sešām Iecavas novada mācību iestādām - Iecavas vidusskolai, Iecavas internātpamatskolai, Dzimtmisas pamatskolai, pirmsskolas izglītības iestādēm un sporta skolai -, īstenojot Izglītības un zinātnes ministrijas līdzfinansēto projektu "Sporta inventāra un aprīkojuma iegāde Iecavas novada akreditētajās vispārējās un profesionālās ievirzes sporta izglītības iestādēs", iegādāts inventārs vairāk nekā 7000 eiro apmērā, aģentūra LETA uzzināja Iecavas novada pašvaldībā.

Inventārs izvēlēts atbilstoši katras izglītības iestādes vajadzībām: florbola spēles laukuma apmales, slēpju zābaki, līdzsvara pamatnes un vingrošanas paklāji, bērnu trenažieri, skrejriteņi un ritenīši, galda tenisa nožogojuma barjeras, vingrošanas soli un vingrošanas līdztekas.

Pateicoties šim projektu konkursam, izglītības iestāžu sporta materiālā bāze tiek uzlabota jau ceturto gadu pēc kārtas, uzsver pašvaldībā.
"Florbola laukuma apmales ir vērtīgs ieguvums, tās būtiski papildina skolas sporta bāzi. Aprīkojums ir mūsdienīgs un atbilst spēles apguves standartiem, kā arī ir nozīmīgs spēles apguves kvalitātes paaugstināšanā. Skolā jau veiksmīgi darbojas florbola pulciņš, ko vada Rolands Linejs, un skolēnu interese par šo sporta veidu pieaug," atzīst Iecavas vidusskolas direktore Agra Zaķe.

Kopējās projekta izmaksas ir 7341 eiro, no kuriem valsts budžeta līdzekļi ir 3500 eiro, pašvaldības līdzfinansējums - 3841 eiro.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)