Banner 980x90

Nākamnedēļ darbu sāks jauns reorganizētā Iecavas novada pašvaldības uzņēmuma "Dzīvokļu komunālajā saimniecībā" vadītājs

Rīga, 28.aug., LETA. 2.septembrī amatā stāsies jaunais reorganizētās Iecavas novada pašvaldības kapitālsabiedrības SIA "Dzīvokļu komunālajā saimniecībā" (DzKS) valdes loceklis Juris Jundulis, aģentūra LETA uzzināja novada domē.

Jūlijā dome atkārtoti izsludināja konkursu uz DzKS valdes locekļa amatu, un no pieciem pretendentiem par labāko DzKS valdes locekļa amata nominācijas komisija atzina Junduli. Viņš līdz šim strādājis par namu pārvaldnieku VAS "Valsts nekustamie īpašumi".

Jau vēstīts, ka, pabeidzot Iecavas novada pašvaldības kapitālsabiedrību reorganizācijas procesu apvienošanas ceļā, no komercreģistra izslēgta SIA "Iecavas tirgus", un turpmāk ar šo funkciju nodarbosies DzKS.

Iecavas tirgus kā patstāvīgs uzņēmums savu saimniecisko darbību Iecavas novadā sāka 1994.gada 6.jūnijā. Pēdējo gadu uzņēmuma pārskati rādīja, ka uzņēmums darbojas ar zaudējumiem.

Pašvaldība secināja, ka tirgus kā atsevišķas komercsabiedrības pastāvēšana Iecavas novadā nav lietderīga un pašvaldībai kā īpašniekam tā ir finansiāli neizdevīga. Nolemts, ka tirgus darbība varētu būt kā atsevišķs darbības veids DzKS sastāvā vai arī pašvaldībai būtu jāpārdomā ielu tirdzniecības modelis.

Ziņots arī, ka jūlija sākuma komunālā uzņēmuma valdes loceklis Renārs Vabals, kurš amatā stājies vien maija beigās, atkāpies. Uz amatu vietu tika izsludināts konkurss.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)