Banner 980x90

Pašvaldībai pārņemot Iecavas sporta namu, iekavējusies apkures pieslēgšana objektam

Jelgava, 5.nov., LETA. Iekavējusies apkures pieslēgšana Iecavas sporta namam, ko pašvaldība šogad iegādājusies no sporta un atpūtas kooperatīvās sabiedrības "Dartija", noskaidroja aģentūra LETA.

Par vienotās apkures sistēmas izveidi objektā domē spriests jau 2017.gadā, kad domes komiteju sēdēts skatīts jautājums par sporta nama iegādi, jo līdz šim sporta nams apkurināts ar malku. Darbiem objektā bijā jānoslēdzas oktobrī, taču tie iekavējušies.

Iecavas novada sporta skolas "Dartija" direktore Baiba Gāga aģentūrai LETA stāstīja, ka izglītības iestādes audzēkņi, pateicoties labiem laikapstākļiem, treniņus varējuši aizvadīt stadionā vai arī Iecavas vidusskolas sporta zālē. Daļu treniņu gan nācies saīsināt vai atcelt.

Novada sporta nams pašlaik ir slēgts, bet plānots, ka jau šodien apkure tajā tiks nodrošināta, jo SIA "DGS" strādnieki namā darbojušies arī brīvdienās. Gāga gan skaidroja, ka vēl vairākas dienas sporta skolas treniņi sporta namā nevarēs notikt, kamēr ēka uzsils.

Arī Iecavas novada pašvaldības izpilddirektors Mārtiņš Veinbergs aģentūrai apgalvoja, ka apkuri ir plānots pieslēgt šodien. Atbildīga par apkures nodrošināšanu un līguma slēgšanu ar būvniekiem bijusi pašvaldības kapitālsabiedrība SIA "Iecavas siltums".

"Iecavas novada dome, redzot, ka būvdarbi jau ilgāku laiku netiek uzsākti, pirms aptuveni mēneša nolēma iejaukties. Soda sankcijas darbu veicējiem ir paredzētas, un soda nauda tiks ieturēta," solīja Veinbergs.

Pašvaldības sniegtā informācija liecina, ka tehnisku iemeslu dēļ nedēļas nogalē sporta namā "Dartija" nav notikušas republikas līmeņa junioru meistarsacīkstes galda tenisā, tāpat atcelts šonedēļ paredzētais projekts pirmsskolas izglītības audzēkņiem "Iepazīsti sportu!" un Latvijas Jaunatnes basketbola līgas čempionāta spēle starp Iecavas un Kandavas basketbolistiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)