Banner 980x90

Sākta Iecavas kultūras nama otrā stāva zāles grīdas pārbūve

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Sākti organizatoriskie darbi Iecavas kultūras nama otrā stāva zāles pārbūvē, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Proti, Iecavas kultūras nama direktore Alma Spale, pašvaldības izpilddirektors Mārtiņš Veinbergs un kapitālās celtniecības speciālists Juris Kuziks tikās ar būvnieku pārstāvi Aināru Marinski un būvuzraugu Jāni Zarānu, lai vienotos par kultūras nama otrā stāva grīdas konstrukcijas pārbūves darbu gaitu un organizāciju.

Iecavas novada pašvaldības iepirkumā par darbu veikšanu uzvarēja SIA "Kvintets M" ar līgumcenu 98 937 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa jeb 119 713 eiro, ieskaitot nodokli. Būvuzraudzību veiks SIA "Lerix".

LETA jau vēstīja, ka kultūras namā plānots nojaukt otrā stāva zāles grīdas konstrukcijas, stiprināt pirmā stāva kolonnas un izbūvēt jaunu grīdas pārsegumu.

Būvprojektu izstrādāja SIA "PBR".

Remontdarbus paredzēts beigt trīs līdz četros mēnešos. To laikā būs slēgta gan kultūras nama lielā, gan mazā zāle. Pasākumi tiks rīkoti estrādē, Iecavas vidusskolas zālē un Iecavas Mūzikas un mākslas skolas zālē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)