Banner 980x90

Vecāki, iepazīstieties ar bērnu iemīļotajiem "Suņu patruļas" varoņiem

"Suņu patruļa" ir viena no pirmsskolas vecuma bērnu šobrīd ļoti iemīļotām multfilmām, kuru noteikti var ierindot to multfilmu klāstā, ko vecāki bez bažām var ļaut savām atvasēm skatīties. Šajā multfilmā neredzēsiet agresiju, vardarbību un citas lietas, ko diemžēl bieži var novērot citās multfilmās. 

Lai gan arī multfilmā "Suņu patruļa" ir ļaundari, ar kuriem šad tad jācīnās mīlīgajiem kucēniem, tomēr šos tēlus īsti nevar saukt par negatīviem, tie drīzāk ir tēli, kuriem piemīt nevēlamas īpašības, piemēram, vēlme uzvarēt negodīgā ceļā, viltības un skaudība. Tādā veidā multfilmā tiek aktualizētas tēmas, kuras vecāki, pārrunājot ar bērniem, var palīdzēt izprast. 

Varonīgo kucēnu kapteinis – Raiders
Kucēnu komandu vada atbildīgais un izpalīdzīgais zēns Raiders, kurš arī plāno, kādā veidā tiks organizēta kārtējā glābšanas misija, kurai ir izsaukta "Suņu patruļa". Raiders ir iemīļots visā pilsētā, viņam ir daudz draugu. Pie viņa vienmēr vēršas, kad nepieciešama palīdzība. Raideram kucēni ir ne tikai uzticami komandas biedri, bet arī kā ģimenes locekļi, jo viņi visi kopā ne tikai strādā, bet arī pavada brīvo laiku un izklaidējas. Raiders ir īsts pozitīvais tēls ar lieliskām rakstura īpašībām, dažādām noderīgām prasmēm un zināšanām.

Iepazīsimies ar mīlīgajiem un varonīgajiem kucēniem
Kādi suņuki tad ir Raidera komandā? Iepazīsimies ar tiem nedaudz tuvāk. 

Komandā ir divas suņu meitenes – Skaja un Zuma. 
• Skaja savā pārziņā ņem darbus, kas saistīti ar atrašanos augstumā un lidošanu, jo viņai ir lidošanai pielāgots aprīkojums. 
• Zuma darbojas ūdenī, sniedzot atbalstu un palīdzību situācijās, kad glābšana notiek uz vai zem ūdens. 

Tālāk par suņu puišiem. 
• Rabls ir suņuks, kurš nodarbojas ar rakšanas darbiem, dažādu smagumu pārvietošanu, jo viņa ekipējumā ir buldozers. 
• Rokija aprīkojumā ir visdažādākie instrumenti, tāpēc viņš jebkurā situācija var kaut ko salabot. 
• Maršals ir komandas biedrs, kurš atbild par drošību, noteikumu ievērošanu, medicīniskās palīdzības sniegšanu, arī uguns dzēšanas darbiem. 
• Un vēl komandā ir Čeizs – policijas suņuks, kurš gādā par satiksmes regulēšanu, ļaundaru noķeršanu un likumu ievērošanu, arī organizē meklēšanas darbus.

"Suņu patruļa" palīdz mācīties
Multfilmas tēli kļuvuši tik populāri, ka tiek izmantoti ne tikai rotaļlietu industrijā, bet arī tiek izdotas uzdevumu grāmatiņas ar šiem tēliem, arī krāsojamās grāmatas, kas piemērotas pirmsskolas vecuma bērniem. Tās tiešām patiks mazajiem "Suņu patruļas" faniem. Pieejamas arī puzles ar šīs multfilmas motīviem. Bērni ar to palīdzību ne tikai izklaidējas un labi pavada laiku, bet arī daudz ko iemācās. Vecāki, pieejot situācijai radoši, var izmantot bērnu iemīļotos varoņus, lai paši radītu kādu interesantu mācību materiālu un izdomātu uzdevumus, kas bērniem jārisina.

Protams, arī pašas multfilmas sižeta pārrunāšana ar bērnu būs noderīga, jo varēs izvērtēt, kā katrs varons ir rīkojies, kā nevajadzētu darīt utt.

Meklējiet "Suņu patruļu" rotaļlietu plauktos un uz citām bērnu precēm
Ja meklējat dāvanu vai rotaļlietu plaukta papildinājumu savam pirmsskolniekam, kurš labprāt skatās "Suņu patruļu", tad neaizmirstiet par "Suņu patruļas" rotaļlietām, figūriņām, arī aksesuāriem un apģērbu, kas apdrukāts ar šiem varoņiem. Piedāvājums bērnu preču veikalos ir tiešām plašs. Ieskatieties "XS rotaļlietas" interneta veikala plauktos, kur varēsiet atrast preces gan ar "Suņu patruļu", gan daudzu citu multfilmu varoņiem: https://www.xsrotallietas.lv/worlds-apart-palapine-suniukai-patruliai.html.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)